Print

Rätt prylar för din verksamhet

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Med Tacerto PRINT ser vi till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.

Skrivare/scanner

Med våra skrivare garanterar vi dig marknadens vassaste produkter. Med Tacerto PRINT håller vi koll på er produkts status och ser till att toners anländer automatisk när det är dags att byta. Dessutom har våra skrivare/scanners flera funktioner för större företag eller för de företag som har hög säkerhet, med andra ord har vi något för alla.

Jag vill veta mer

Support

Vi ser till att du alltid får snabb support gällande frågor som rör dina produkter. Uppstår ett fel, ja då ser vi till att lösa det också – snabbt.

Varför välja Tacerto Print?

Enkelt

Vi ser till att du har prylarna just din verksamhet behöver. Inte för mycket, inte för lite – perfekt, helt enkelt!

Nära

När teknikpaniken slår in kan du enkelt och snabbt slå oss en signal så guidar vi dig steg för steg mot att lösa problemet. Känns det ändå omöjligt? Lugn, då kommer vi eller någon av våra tekniker ut till dig för att identifiera och lösa problemet. Tacerto finns alltid nära dig.

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå…
…men vi bjuder gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Adress:

Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Tel:

0522-441100

Följ oss