mobigo-1-2

Mobil arbetsorderhantering

Upptäck möjligheterna med Mobigo

 

Mobigo desktop

Arbetsorderhantering

Mobigo tillåter snabb hantering av arbetsorder, inklusive planering och uppföljning. Systemet är anpassningsbart för att möta specifika verksamhetsbehov.

Tidrapportering

Användare kan enkelt rapportera tid direkt i systemet, vilket minskar administration och ökar noggrannheten i tidrapporterna.

Objektsregister och Avtal

Mobigo innehåller ett objektregister där all information om serviceobjekt kan hanteras och uppdateras, vilket underlättar kontroll och övervakning av resurser. Koppla objektet till ett avtal och missa aldrig ett serviceåtagande.

tablet-phone_opti-1

Mobila klienter

Den mobila klienten är en central del i Mobigo. Appen funkar lika bra i mobiltelefonen som i surfplattan med Android eller iOS.

Flexibelt

Flexibiliteten och möjligheten att forma systemet efter dina behov är stora. Fria fält/extra fält, arbetsgrupper, rapporter, automatiska modulanrop, attester mm. 

fält
three_screens_2_opti

Användarvänligt

Mobigo är byggt med användarens upplevelse i åtanke. Gränssnittet är snabbt, intuitivt och responsivt. Med ett rent och avskalat utseende. 

Rätt funktioner för din branch

brandskydd-3

Brandskydd, Larm & Säkerhet

Mobigo stöder din verksamhet genom att hålla reda på anläggningar med inspektioner, periodiska avtalsåtaganden och ronderingar. 

el-1

El & Tele

Som El-företag sköter du all hantering av arbetsorder med material, tid och egenkontroller i Mobigo. EDI-kopplingar till dina leverantörer håller koll på materialåtgången.

fastighet

Fastigheter

Förvalta dina fastigheter effektivt med tillsyn, skötsel, underhåll och felanmälningar. Ge hyresgäster information och insyn i de åtgärder som utförs för dem.

ventilation

Ventilation

Mobigo har det stöd du behöver med anläggningsregister, serviceprotokoll, OVK-protokoll och serviceavtal för att väl utföra såväl installationer som inspektioner och återkommande besiktningar. 

vvs-1

VVS

Mobigo kopplar samman arbetsflödet med stöd för Säker Vattens arbetsordersedlar, checklistor och intyg. EDI-kopplingar till dina leverantörer håller koll på materialåtgången.

laptop

Ett system att växa i 

Bygg på med tilläggsmoduler, branchpaket, affärssystemskopplingar och konfigurera Mobigo helt efter dina behov. 

"Ett bra arbetsordersystem är oumbärligt för vår verksamhet. Med Mobigo har vi full kontroll på pågående arbeten och med EDI-koppling mot våra leverantörer vet vi att vi att materialet hamnar rätt med korrekt pris."

Peter Stjärnströms
Peter Stjärnström
VD, Stjärnströms EL & Entrepenad

"Med Mobigo har vi ordning och reda på våra servicejobb, det är enkelt att ha full kontroll på material och timmar och alla detaljer kring varje jobb."

Tony GSS ny 100x100
Tony Sommargren
VD, Göteborgs Storköksservice

"Mobigo hjälper oss att administrera våra servicejobb, från mottagen order till färdig faktura. Med checklistor och intyg i Mobigo är det enkelt att hålla ordning."

Annika Ceji 100x100
Annika Lilja
Ekonomichef, Brand & Säkerhetstjänst

Kontakt

Vill du veta mer om Mobigo eller någon av våra andra tjänster? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller boka ett möte direkt.

Läs mer om våra tjänster

DSC4257

Telefoni

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

print

Print

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.