Om Tacerto

Tacerto är IT- och telefonileverantören som vågar tänka annorlunda. Vi erbjuder tjänster som förenklar, förnyar och låter företag växa genom att effektivera deras arbetssätt med bland annat vår app, mobilabonnemang och olika verksamhetssystem, dessutom optimerar vi varje tjänst efter era specifika behov.

Vi har över 20 års erfarenhet inom IT- och telefoni och har genom åren skaffat oss en bred erfarenhet av att erbjuda våra kunder de lösningar som tiden kräver. Vi arbetar agilt och ser till att leverera lösningar som gör våra kunders vardag lite enklare, så att ni kan fokusera på det ni är bäst på – er verksamhet!

Många frågar oss vad ”Tacerto” betyder. Tacerto är en sammansättning av está certo på Brasiliansk portugisiska, och betyder ungefär ”Är rätt” och är ett vanligt uttryck i Brasilien. Så kort och gott, vi är vad vi heter – på alla språk! Välkommen att hitta rätt du också.

Tacerto004
_DSC4110
DSC4540

Din partner inom digitala lösningar

Hos oss får du alla dina tjänster samlade under samma leverantör, vilket innebär att du kan minska komplexiteten och öka effektiviteten i din IT-hantering. Genom att integrera olika tjänster – från molnlösningar och cybersäkerhet till kommunikation och fjärrskrivbordsfunktioner – skapar vi en harmonisk och produktiv miljö för ditt företag.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! 

Du kan även nå oss direkt på vi@tacerto.se eller 0522-44 11 00. 

 

Läs mer om våra tjänster

DSC4257

Telefoni

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

Läs mer

 

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

Läs mer

print

Print

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.

Läs mer