Möt våra kunder

Med över 20 års erfarenhet inom IT- och telefonibranschen har vi genom åren skaffat oss många trogna kunder. Vi förser dem med tjänster som förenklar, förnyar och låter deras företag växa genom att effektivera deras arbetssätt.

 

Indus

Framtidens lokaler

Indus erbjuder moduler för kontor, skola och förskola. De har varit kund till oss i 10 år och använder vår växellösning för att enkelt hantera deras telefoni. Med kontor i både Kungälv, Stockholm och Oslo är det viktigt med en smidig lösning där samtalen lätt kan kopplas till rätt person. Vi på Tacerto är väldigt glada att vi får leverera just den växellösningen och vara med på Indus framgångssaga.

GrebbestadFjorden 

Turist- och konferensanläggning

GrebbestadsFjorden (Grebbestads camping) har även dem varit kund hos oss i drygt 10 år. Det har varit en spännande resa att få hänga på deras digitalisering genom åren. De använder idag våra verksamhetssystem och telefoni-lösning. 

Fratera peter

Fratera Fastigheter

Fastighetsbolag

Fratera Fastigheter är en av våra nya kunder. Då de är verksamma i hela västsverige använder de vår telefonilösning med växel för att på ett enkelt och smidigt sätt kommunicera med varandra, oavsett plats eller ort. Att växa tillsammans med Fratera och hjälpa dem mot en än mer digitaliserad verksamhet är något vi ser fram emot.

Läs mer om våra tjänster

new_tech

Arbetsplats som tjänst

Tacerto erbjuder en tjänst som transformerar din arbetsplats till en modern och komplett miljö som ökar både produktivitet och flexibilitet. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering, allt paketerat till en månadsprenumeration.

Läs mer

 

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verkarbetsplatssamhets flexibilitet.

Läs mer

print

Print

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.

Läs mer