Arbetsplats som tjänst

Tacerto erbjuder en tjänst som transformerar din arbetsplats till en modern och komplett miljö som ökar både produktivitet och flexibilitet. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering, allt paketerat till en månadsprenumeration.

Hur fungerar det? 

"Arbetsplats som tjänst" är en modern och effektiv lösning som erbjuder företag möjligheten att hantera sina IT-behov genom en enkel och transparent modell. Istället för att investera stora summor i hårdvara, programvara och infrastruktur.

Arbetsplats som tjänst-1
it

Hårdvara

Inom ramen för Tacertos arbetsplats som tjänst får ni som kund möjlighet att skräddarsy ert urval av datormodeller och tillbehör som passar era specifika behov. Ni kanske behöver en kompakt och lätt bärbar dator för medarbetare som ofta är ute på fältet, eller en mer kraftfull laptop kompletterad med en 27-tums skärm och dockningsstation för kontorsarbetet. Valet mellan iPhone och Android? Det bestämmer ni.
Med vår finansieringslösning är era produkter alltid försäkrade om olyckan skulle vara framme.

Tjänster

Ert företag kan dra nytta av avancerade telefoni- och kommunikationstjänster, vilket inkluderar allt från molnväxel-lösningar till integrerade video- och webbkonferenssystem. Dessa verktyg är inte bara kraftfulla utan också anpassade för att stödja en mobil och flexibel arbetsstyrka. Oavsett om era medarbetare arbetar från kontoret, hemifrån, eller ute på fältet, säkerställer vi att alla är uppkopplade och produktiva.

Våra molnbaserade IT-tjänster innebär att ni får tillgång till de senaste versionerna av mjukvaror som Microsoft 365, CRM-system och andra affärskritiska applikationer utan att behöva hantera komplex licenshantering eller uppdateringar. Vi tar hand om allt detta, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

services
Cirklular IT

Hållbar och säker återvinning

Tillsammans med vår återbrukspartner ser vi till att er IT-utrustning tas omhand på ett miljövänligt och säkert sätt.

Vi köper era mobiltelefoner, datorer och annan utrustning som ofta slängs eller på annat sätt kommer på avvägar och ser till att de avidentifieras och antingen kommer ut på begagnatmarknaden eller destrueras. 

 

 

Några fördelar med Arbetsplats som Tjänst

Kostnadseffektivitet

Genom att använda arbetsplats som tjänst kan företag minska de initiala kapitalkostnaderna eftersom de inte behöver köpa och underhålla sin egen hårdvara och programvara. Kostnaderna blir förutsägbara med en fast månadskostnad per användare.

Ingen risk för föråldrad utrustning

Ägandet av utrustning innebär risker som att den kan bli föråldrad. Leasing överlåter risken för teknisk föråldring till leasinggivaren, vilket kan vara en stor fördel, särskilt i snabbt föränderliga teknikdrivna sektorer.
Vid slutet av leasingperioden kan företag enkelt byta ut utrustningen mot nyare modeller. Detta är ofta enklare än att behöva sälja använd utrustning och köpa ny.

Fokusera på kärnverksamheten

Företag kan fokusera mer på sin kärnverksamhet när de inte behöver hantera komplexiteten och distraktionerna från IT-drift. Detta kan leda till högre effektivitet och produktivitet.

Support och service

Professionell support ingår i tjänsten, vilket innebär att användare snabbt kan få hjälp med eventuella tekniska problem. Detta minskar driftstopp och ökar användarnöjdheten.

Kom igång snabbt

Uppstartsmöte
Under uppstartsmötet fastställer vi tillsammans dina specifika behov och mål med tjänsten. Vi diskuterar vilken hårdvara och vilka licenser som passar bäst för din organisation. Detta möte är fundamentet för en skräddarsydd lösning som optimerar din arbetsplats.
arrow-right-long-solid
Analys
I analysfasen gör vi en grundlig utvärdering av din nuvarande IT-infrastruktur och arbetsprocesser. Vi identifierar eventuella luckor och möjligheter för förbättringar. Resultaten från denna analys används för att designa en heltäckande och effektiv lösning anpassad efter ditt företags unika krav.
arrow-right-long-solid
Leverans
Under leveransen installerar vi den nödvändiga hårdvaran och programvaran på ditt kontor. Vi säkerställer att all utrustning är korrekt konfigurerad och optimerad för omedelbar användning. Vårt team genomför även en grundlig kvalitetskontroll för att garantera att allt fungerar som det ska från start.
arrow-right-long-solid
Support & förvaltning

Vår supporttjänst är tillgänglig för att hantera alla frågor eller problem som kan uppstå. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp för att minimera eventuella avbrott i ditt arbete.

Förvaltningsfasen innebär kontinuerlig övervakning och underhåll av din IT-miljö för att säkerställa optimal prestanda.

arrow-right-long-solid

Kontakt

Vill du veta mer om Arbetsplats som tjänst? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller boka ett möte direkt.

Läs mer om våra tjänster

DSC4257

Telefoni

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

print

Print

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.