Om oss

VILKA TACERTO ÄR

Vi kan vår grej – med över 20 års erfarenhet

Tacerto är IT- och telefonileverantören som vågar tänka annorlunda. Vi erbjuder tjänster som förenklar, förnyar och låter företag växa genom att effektivera deras arbetssätt med bland annat vår app, mobilabonnemang och olika verksamhetssystem, dessutom optimerar vi varje tjänst efter era specifika behov.

Vi har över 20 års erfarenhet inom IT- och telefoni och har genom åren skaffat oss en bred erfarenhet av att erbjuda våra kunder de lösningar som tiden kräver. Vi arbetar agilt och ser till att leverera lösningar som gör våra kunders vardag lite enklare, så att ni kan fokusera på det ni är bäst på – er verksamhet!

Många frågar oss vad ”Tacerto” betyder. Tacerto är en sammansättning av está certo på Brasiliansk portugisiska, och betyder ungefär ”Är rätt” och är ett vanligt uttryck i Brasilien. Så kort och gott, vi är vad vi heter – på alla språk! Välkommen att hitta rätt du också.

Vi växer tillsammans

Vi startade Tacerto då vi ansåg att vi kunde erbjuda och paketera nya tjänster på ett enkelt och effektivt sätt samtidigt som vi kunde vara nära våra kunder. Då vi är en egen operatör och utvecklar vår egen tjänst så kan vi snabbare göra uppdateringar och önskemål som efterfrågas. Denna smidighet och lyhördhet med våra kunder kombinerat med en personlig service gör att vi har framtiden i siktet mot nya mål tillsammans.

Kontakta oss

Oavsett om du redan är vår kund eller inte är du välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig, om dina idéer eller behov inom företaget.

[wpforms id="331"]