Print

Rätt prylar för din verksamhet.

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit?
Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.

Säker och effektiv dokumenthantering. 

Vi samarbetar med Konica Minolta, en av marknadens ledande skrivarleverantörer. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom utskrifts- och dokumenthanteringsteknologi.

printer office

Kontakt

Vill du veta mer om våra print lösningar eller någon av våra andra tjänster? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller boka ett möte direkt.

Läs mer om våra tjänster

new_tech

Arbetsplats som tjänst

Tacerto erbjuder en tjänst som transformerar din arbetsplats till en modern och komplett miljö som ökar både produktivitet och flexibilitet. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering, allt paketerat till en månadsprenumeration.

Läs mer

 

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verkarbetsplatssamhets flexibilitet.

Läs mer

DSC4257

Telefoni

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

Läs mer