IT ska vara både kul och enkelt.

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

 

IT service
Vi arbetar med de främsta märkena och tjänsteleverantörerna på marknaden.
ms365-2
visma-1
mobigo-2
jabra-1
dell-logo-design-1-preview
fort-1

IT + Telefoni

It och telefonitjänster är hjärtat i vår verksamhet. Med dina kommunikationstjänster samlade hos en leverantör får du synnergieffekter, både när det gäller funktionalitet och pris.
 
 
It och telefoni
m365 standing

Microsoft 365 (Office 365)

Microsoft 365 är en omfattande svit av produktivitetsverktyg som är designade för att hjälpa dig att förbättra din arbetsflöde och effektivitet. Med Microsoft 365 får du tillgång till välkända applikationer som Word, Excel, PowerPoint, och Outlook, samt kraftfulla molnbaserade tjänster som OneDrive och Microsoft Teams.

Varför välja Microsoft 365?

  • Tillgänglighet: Arbeta var som helst, när som helst. Med molnbaserad lagring kan du nå dina filer från vilken enhet som helst med internetanslutning.
  • Samarbete: Förbättra teamarbetet med hjälp av Microsoft Teams, där du kan chatta, hålla möten och samarbeta i realtid, oavsett var du befinner dig.
  • Säkerhet: Skydda dina data med avancerade säkerhetsfunktioner som ingår i Microsoft 365, vilket ger dig trygghet i din digitala miljö.
  • Uppdateringar: Få de senaste funktionerna och uppdateringarna automatiskt utan extra kostnad. Din programvara hålls alltid uppdaterad med de senaste innovationerna.
  • Skalbarhet: Välj den prenumerationsplan som passar ditt företags behov bäst. Microsoft 365 erbjuder flexibilitet med planer för både små och stora företag.


Fjärrskrivbord och hosting

I dagens digitala värld är flexibilitet och tillgänglighet nyckeln till framgång för många företag. Vår fjärrskrivbords-tjänst erbjuder en kraftfull lösning som förvandlar vilken plats som helst till ditt virtuella kontor. Med denna teknik kan du och ditt team arbeta sömlöst och effektivt, oavsett om ni befinner er hemma, på resande fot, eller i ett annat land.

Har du en befintlig lösning migrerar vi enkelt över den till vår plattform. 

 

remote dekstop
backup

Backuplösningar

Våra IT-tjänster är designade för att inte bara möta era dagliga tekniska behov utan också för att säkerställa att er data är skyddad, tillgänglig och återställbar vid behov. Därför levereras alla våra IT-tjänster med rätt backuplösning som är skräddarsydd för er verksamhet.

Upptäck möjligheterna med Mobigo

 

Mobigo desktop

Arbetsorderhantering

Mobigo tillåter snabb hantering av arbetsorder, inklusive planering och uppföljning. Systemet är anpassningsbart för att möta specifika verksamhetsbehov.

Tidrapportering

Användare kan enkelt rapportera tid direkt i systemet, vilket minskar administration och ökar noggrannheten i tidrapporterna.

Objektsregister och Avtal

Mobigo innehåller ett objektregister där all information om serviceobjekt kan hanteras och uppdateras, vilket underlättar kontroll och övervakning av resurser. Koppla objektet till ett avtal och missa aldrig ett serviceåtagande.

Arbetsplats som tjänst

Tacerto erbjuder en tjänst som transformerar din arbetsplats till en modern och komplett miljö som ökar både produktivitet och flexibilitet. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering, allt paketerat till en månadsprenumeration.

Arbetsplats som tjänst-1

Kontakt

Vill du veta mer om våra IT-tjänster? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller boka ett möte direkt.