Tacerto är din partner inom digitala lösningar.

Vi levererar skräddarsydda digitala lösningar som effektiviserar och stärker ditt företag.
Hos oss får du alla dina tjänster samlade under samma leverantör.

arbets_trans-1

En allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering.

IT_trans

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt.

telefoni_trans-1

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom.

print_trans

Rätt prylar på rätt plats, vi tar fram en skrivarlösning som passar din verksamhet.

It och telefoni

IT + Telefoni

It och telefonitjänster är hjärtat i vår verksamhet. Med dina kommunikationstjänster samlade hos en leverantör får du synnergieffekter, både när det gäller funktionalitet och pris.
 
 
 

Arbetsplats som tjänst

Tacerto erbjuder en tjänst som transformerar din arbetsplats till en modern och komplett miljö som ökar både produktivitet och flexibilitet. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, support och finansiering, allt paketerat till en månadsprenumeration.

Arbetsplats som tjänst-1
_DSC4231

Vi erbjuder tjänster som förenklar, förnyar och låter företag växa genom att effektivera deras arbetssätt med bland annat vår app, mobilabonnemang och olika verksamhetssystem – dessutom optimerar vi varje tjänst efter era specifika behov. 

Vi skalar upp eller ner och optimerar – för att era mål är våra mål. Inga bindningstider för app och telefoni, många tjänster, men bara en faktura. Och ja, det är precis så bra som det låter.
Vi är IT- och telefonileverantören som vågar tänka annorlunda. 

Vi är stolta leverantörer till bland andra

Möt våra kunder

Med över 20 års erfarenhet inom IT- och telefonibranschen har vi genom åren skaffat oss många trogna kunder. Vi förser dem med tjänster som förenklar, förnyar och låter deras företag växa genom att effektivera deras arbetssätt.
 
 
Grebbestad Fjorden
Turist- och konferensanläggning
Grebbestadfjorden
Indus
Framtidens lokaler
Indus
Fratera Fastigheter
Fastighetsbolag
Fratera peter

Läs mer om våra tjänster

DSC4257

Telefoni

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

it

IT

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

print

Print

Får du ibland teknikpanik? Kanske har du en skrivare som är mer avancerad än vad din verksamhets behov kräver? Kanske kan din skrivare bara skriva ut i svart/vit? Vi ser till att du får rätt prylar för din verksamhet – och att du förstår dem.