Våra kunder

Möt våra kunder

Med över 20 års erfarenhet inom IT- och telefonibranschen har vi genom åren skaffat oss många trogna kunder. Vi förser dem med tjänster som förenklar, förnyar och låter deras företag växa genom att effektivera deras arbetssätt.

Indus

Framtidens lokaler

Indus erbjuder moduler för kontor, skola och förskola. De har varit kund till oss i 10 år och använder vår växellösning för att enkelt hantera deras telefoni. Med kontor i både Kungälv, Stockholm och Oslo är det viktigt med en smidig lösning där samtalen lätt kan kopplas till rätt person. Vi på Tacerto är väldigt glada att vi får leverera just den växellösningen och vara med på Indus framgångssaga.

Se när vi besökte Indus

GrebbestadFjorden 

Turist- och konferensanläggning

GrebbestadsFjorden (Grebbestads camping) har även dem varit kund hos oss i drygt 10 år. Det har varit en spännande resa att få hänga på deras digitalisering genom åren. De använder idag våra verksamhetssystem och telefoni-lösning. 

Spana in vårt besök hos Grebbestadsfjorden

Fratera Fastigheter

Fastighetsbolag

Fratera Fastigheter är en av våra nya kunder. Då de är verksamma i hela västsverige använder de vår telefonilösning med växel för att på ett enkelt och smidigt sätt kommunicera med varandra, oavsett plats eller ort. Att växa tillsammans med Fratera och hjälpa dem mot en än mer digitaliserad verksamhet är något vi ser fram emot.

Läs mer om Fratera

CraftCo

CraftCo är en totalleverantör för mikrobryggerier och bryggeributiker som tillhandahåller starka varumärken som står för kvalitét. Det är ju verkligen något vi på Tacerto gillar. Något vi dessutom gillar är det grymma samarbete vi har fått till med CraftCo sedan december 2020. Craftco. började sin resa i Sverige 2017 efter att under flertalet år haft stor framgång på den norska marknaden. När dom startade i Sverige var det med endast en person anställd, men under 2020 växte dom otroligt snabbt och är idag fyra anställda.
Med detta ökade såklart behovet av en smidig telefoni- och växellösning som kan fortsätta att växa med dem, målet är att vara runt 10 anställda innan 2021 är slut. Vi på Tacerto insåg att vi var en ”match-made-in-heaven” då våra lösningar passar dem perfekt. Vi skalar upp och optimerar, har ingen bindningstid för app och telefoni och levererar flertalet tjänster men bara en faktura.
När vi bad Craftco välja tre anledningar till att dom valde att jobba med oss blev det:
1. Enkelt – Man får snabb och bra service.
2. Flexibel – Vi kommer att kunna växa med dem.
3. Allt på en och samma faktura!

Läs mer om CraftCo du också!

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå…
…men vi bjuder dig gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Adress:

Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Tel:

0522-441 100

Följ oss