fbpx

Våra kunder

Möt våra kunder

Med över 20 års erfarenhet inom IT- och telefonibranschen har vi genom åren skaffat oss många trogna kunder. Vi förser dem med tjänster som förenklar, förnyar och låter deras företag växa genom att effektivera deras arbetssätt.

Indus

Framtidens lokaler

Indus erbjuder moduler för kontor, skola och förskola. De har varit kund till oss i 10 år och använder vår växellösning för att enkelt hantera deras telefoni. Med kontor i både Kungälv, Stockholm och Oslo är det viktigt med en smidig lösning där samtalen lätt kan kopplas till rätt person. Vi på Tacerto är väldigt glada att vi får leverera just den växellösningen och vara med på Indus framgångssaga.

Se när vi besökte Indus

GrebbestadFjorden 

Turist- och konferensanläggning

GrebbestadsFjorden (Grebbestads camping) har även dem varit kund hos oss i drygt 10 år. Det har varit en spännande resa att få hänga på deras digitalisering genom åren. De använder idag våra verksamhetssystem och telefoni-lösning. 

Spana in vårt besök hos Grebbestadsfjorden

Fratera Fastigheter

Fastighetsbolag

Fratera Fastigheter är en av våra nya kunder. Då de är verksamma i hela västsverige använder de vår telefonilösning med växel för att på ett enkelt och smidigt sätt kommunicerar med varandra, oavsett plats eller ort. Att växa tillsammans med Fratera och hjälpa dem mot en än mer digitaliserad verksamhet är något vi ser fram emot.

Läs mer om Fratera

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå…
…men vi bjuder dig gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Address:

Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Tel:

0522 – 441 100

Email:
Följ oss