Office 365

Office 365

Molntjänsten för samarbetet inom små som stora företag

Öka produktiviteten med hög trygghet

Med Microsoft Office 365 kan du och dina medarbetare arbeta på dagens sätt – effektivt var ni än befinner er. E-post, Officepaketet och alla gemensamma och privata filer finns tillgängliga online – på alla enheter. Kontakta oss så hjälper vi dig att investera i rätt lösningar, installera dem och hjälpa er att komma igång!

Officepaketet i molnet

Genom Office 365 får du möjlighet att arbeta i program du känner till. Allt från klassikerna Word, Excel, PowerPoint, Outlook till Skype och mycket mer.

Samarbeta bättre

Oavsett vart du befinner dig kan du dela filer, dokument och kalendrar med dina medarbetare – för ett tätare. mer effektivt och bättre samarbete.

Kostnadseffektiv lösning

Office 365 är flexibelt. Du kan välja vad du behöver, hyra funktionalitet per månad och betala bara för det du behöver. Du har självklart alltid tillgång till de senaste versionerna av programvarorna

Vi har lång erfarenhet av att leverera Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 är ett måste. Vi brukar säga att ett fungerande företag är ett samarbetande företag, och Office 365 möjliggör verkligen för detta. Det bästa är att du kommer åt dina filer överallt, var du än befinner dig. Det är en av de många anledningarna varför denna nygamla klassiker står sig stark fortfarande.

Fem anledningar för Office 365

Samarbetet – Office Online är webbaserat, vilket möjliggör att du och dina kollegor kan arbeta i samma dokument – samtidigt.

Länkning – Du kan länka till filer istället för att bifoga dem, vilket sparar utrymme och garanterar att den senaste versionen av filerna används.

Externt samarbete – Arbeta med externa kontakter eller kunder lika smidigt som dina kollegor genom Skype.

Växlande – Skilj på dina företagsdokument och privata filer enkelt med Office Mobile-appen. Onedrive-funktionen stöder både Business och Privat Onedriva på datorn och i telefonen.

Dokumentation – Med OneNote skapar du och hanterar anteckningsböcker online, dela dem i team, och synka ändringar.

… och så här skaffar du det!

Office 365 kan göra mycket. Istället för att använda olika presentations-, text-, kalkylerings- och samtalsprogram kan du enkelt samla allt under ett och samma moln. Kontakta oss så kommer vi igång med ert nya samarbete!

w

1. Kontakta oss

Ring, besök eller skriv till oss och berätta hur ni vill använda samarbeta inom er verksamhet.

U

2. Vi analyserar

Vi tittar närmare på vilket sätt som är bäst för ditt företag att arbeta med programvarorna.

N

3. Lösningen

Vi presenterar lösningen inom Office 365 som ditt företag behöver, och vad det kan kosta.

4. Installation

Vi installerar och driftsätter er anpassade version av Office 365 enligt analysen.

5. Drift och support

När Office 365 är i drift finns vi till för att ge dig anpassad support och rådgivning.

Kom igång!

Vi ser fram emot att du hör av dig till oss med dina frågor och funderingar kring Office 365. Likt många av våra andra molntjänster använder vi denna också. Gör det du med!

Vi hanterar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter används för att komma i kontakt med dig, och tas sedan bort.

1 + 10 =