Hosting

Hosting

Låt oss drifta dina system och tjänster!

Servrar i världsklass

Låt våra hårdvaror köra dina mjukvaror! Hos oss kan du samla dina system och digitala tjänster i våra snabba, säkra och kylda servrar till ett förmånligt pris. Inte nog med det samlar du allt under samma tak och faktura. Smidigt!

~

Snabbhet med hög säkerhet

För oss är säkerhet en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Därför är våra servrar alltid uppdaterade med den senaste mjukvaran, så dina tjänster och system körs snabbt – säkert och tryggt.

*

Drift med hög leveranssäkerhet

Tack vare våra senaste kylningssystem och automatiska rutiner för back-up-system går aldrig dina filer eller arbeten förlorade. När servrarna mår bra driftas dina system och tjänster med hög leveranssäkerhet.

Vi kör allt!

Samla dina IT-system, kommunikationstjänster och varför inte hemsidor hos oss. Våra servrar är flexibla och kan köra vad som helst. 

Samla allt på samma ställe

Vi levererar IT-system och kommunikationstjänster som är beroende av att köras någonstans. Så varför inte samla all din IT hos en och samma leverantör? Vi på Tacerto tar gärna hand om dig, dina tjänster och din drift så du kan vara säker på att fakturorna hamnar rätt och att dina system drivs oavbrutet. Lugnt och tryggt.

Kom igång!

Vill du veta mer om våra servrar, vart de finns och kanske vilken mjukvara de körs på är du mer än välkommen att kontakta oss med dina frågor. Ring oss gärna eller fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!

Vi hanterar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter används för att komma i kontakt med dig, och tas sedan bort.

4 + 8 =