Tacerto Mobile

Tacerto Mobile

Mobilabonnemang som passar alla

Maximera mobilens funktionalitet och få stenkoll på kostnaderna

Våra mobilabonnemang är framtagna för dig som vill ha kontroll över kostnaderna och maximera funktionaliteten på dina smarta mobiler, surfplattor och läsplattor. Tacerto Mobile finns som vanliga företagsabonnemang eller MEX-abonnemang utan extra kostnad ihop med vår växellösning Tacerto InFinity!

Välj bara den datamängd som passar dig från 1 GB till 100 GB. Du kan från månad till månad enkelt skala upp/ned din surfmängd utan bindningstider.

Abonnemang för företag

Ett vanligt företagsabonnemang från Tacerto är som det låter – ett helt vanligt företagsabonnemang där du ringer, surfar för din datamängd, skickar SMS och MMS. Det tecknas av ditt företag, betalas av detsamma och du får ett mobilnummer (eller använder ditt befintliga mobilnummer) som du bestämmer. Vi använder Telenors utmärkta nät för våra abonnemang, så du får det bästa av deras täckning, men med vår prisvärda paketering, samt service och support!

MEX-abonnemang

Med Tacerto MEX kan du knyta nummer i växeln till mobilen. Du behöver bara hålla reda på ett enda telefonnummer, det vill säga ditt fastnätsnummer. Du får då tillgång till växelns alla tjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon. Med Tacertos InFinity-app kan du tidsinställa vilket nummer som ska visas, koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Det är ett komplett system med bland annat avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration med mera – som sköts direkt via app i din mobiltelefon. Ett MEX-abonnemang hos oss på Tacerto kostar inget extra utöver ditt vanliga mobilabonnemang.

Rörligt abonnemang 

Ett vanligt företagsabonnemang från Tacerto är som det låter – ett helt vanligt företagsabonnemang där du ringer, surfar för din datamängd, skickar SMS och MMS. Det tecknas av ditt företag, betalas av detsamma och du får ett mobilnummer (eller använder ditt befintliga mobilnummer) som du bestämmer. Vi använder Telenors utmärkta nät för våra abonnemang, så du får det bästa av deras täckning, men med vår prisvärda paketering, samt service och support!

Så här fungerar Tacerto Mobile

1. Nummerkoppling

Ditt företags befintliga telefonväxel eller vår lösning Tacerto InFinity kopplar ihop fasta nummer med mobiltelefonnummer.

2. Applikation på mobilen

Applikationen Tacerto Mobile laddas ned, installeras och konfigureras på din och dina medarbetares mobiltelefoner.

3. Kunden hamnar rätt

När dina kunder eller kollegor ringer på ditt fasta nummer kopplas de automatiskt till din mobiltelefon när du är utanför kontoret.

Beställ Tacerto Mobile (under utveckling)

Formuläret nedan håller på att byggas just nu, så du inom kort kan beställa dina tjänster snabbt och smidigt. Under tiden får du gärna ringa oss
på 0522 – 44 11 00 för att beställa.
Fyll i formuläret nedan för att komma igång med din beställning av vårt mobilabonnemang Tacerto Mobile. När du har skickat in din beställning kontaktar vi dig för att sätta igång dina nya abonnemang, telefonnummer och/eller kopplingstjänster. Vill du hellre ringa oss för att beställa gör du det på 0522 – 44 11 00.

Abonnemang
Växel

Välj datanivån du vill starta med (kom ihåg att du kan byta när som helst)

1 GB
169 SEK/mån
5 GB
259 SEK/mån
20 GB
319 SEK/mån
50 GB
399 SEK/mån
100 GB
699 SEK/mån

Namn på Abonnemanget

E-postadress för abonnemanget *

Med vår växellösning Tacerto InFinity underlättar du både för dig och dina kunder.
Hantera dina växelärenden i vår app!

 • Fungerar oavsett mobiloperatör
 • Skräddarsy automatiska meddelanden och öppettider
 • Anpassa växeln helt efter ert företags behov i vår portal
 • IVR/knappval
 • Ring ut från växelnumret eller mobilnumret med mobilen. Du väljer själv!
 • Vidarekoppla samtal även utanför växeln
 • Ställ samtal i kö
 • Månadskostnad 99 SEK/användare Tacerto InFinity

29 SEK för växelnumret (OBS: Krävs för att kunna starta en växel)

Vill du ha hjälp att bygga din växel?

Inga problem, klicka nedan så kontaktar vi dig med förslag på hur just din växellösning för ditt företag kan byggas upp!


Kontaka oss på vi@tacerto.se om växeln
Flytta mobilnummer till Tacerto
Välj nytt mobilnummer
Flytta ditt fasta nummer till Tacerto
Välj nytt fast nummer

Ditt mobilnummer som ska flyttas *

Datum för nummerflytt

Vem äger numret idag?

Ägarens personnummer *

Företagets organisationsnummer *

Observera att en flytt av ett befintligt mobilnummer kan ta minst tio dagar att genomföra. Detta beroende på vilken operatör du har i dagsläget.

Välj nytt mobilnummer *

Datum för aktivering

Ditt fasta nummer som ska flyttas *

Datum för nummerflytt

Vem äger numret idag?

Ägarens personnummer *

Företagets organisationsnummer *

Välj nytt önskat riktnummer *

Datum för aktivering

Beställ extra sim-kort

Tacerto Data-SIM (+39 SEK/SIM/mån)

-
+

Tacerto Data-SIM är ett "tvillingkort" som använder samma data som på mobilabonnemanget. Perfekt för att använta i din surfplatta, dator eller andra telefoner. Exempelvis kan du ha ett ytterligare SIM-kort i surfplattan utan att behöva ta ut SIM-kortet från telefonen.

Dina uppgifter och beställning

Företagsnamn *

Ditt organisations- eller personnummer *

Leveransadress *

E-postadress för faktura *

Din beställning

Namnlöst abonnemang

Summa exkl. moms: 0 SEK/mån

Hos Tacerto har du:

 • Ingen bindningstid
 • Inga oväntade avgifter
 • Samma pris inom alla EU-länder
 • Alltid fria samtal, SMS och MMS
 • Pålitlig täckning genom våra nät

Observera att denna beställning inte är bindande. Vi hanterar dina personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina uppgifter används för att komma i kontakt med dig, och tas sedan bort.

Psst… Testa utan bindningstid

Vill du testa våra prisvärda mobilabonnemang så kan du göra det utan bindningstid och är du mot all förmodan inte nöjd så hjälper vi dig att byta tillbaka till valfri operatör. Inget att förlora, men allt att vinna! Lägg till en personlig service, inga krångliga överlåtelseblanketter eller administration. Du får en personlig service och sedan alla abonnemang samlade på en och samma digitala faktura. Rätt, helt enkelt!

Flexibelt mobilabonnemang

Vi tycker att man ska kunna ha frihet i att välja sina mobilabonnemang utifrån aktuellt behov. Därför låter vi våra kunder fritt få ändra t.ex storlek på surfmängd när det behövs. Kanske ni vill ha mer surf under semestern för att sedan gå ner i surfmängd igen månaden därpå? Inga problem! Med Tacerto företagsabonnemang ger vi dig denna möjlighet att skala upp/ned dina abonnemang när ni behöver.

Ska du ut och resa?

Slipp onödiga överraskningar, nu kan du köpa både dygns- och veckopass med data när du reser utomlands. När du reser utomlands får du automatiskt ett sms med information om vilka paket som finns tillgängliga för dig att köpa. Du köper genom att skicka ett sms med koden för önskat paket till 222. Om datamängden skulle ta slut kan du fylla på med ytterligare ett sms.

Tips! Förbeställ innan resan

Minimera risken att åka dit på höga roamingkostnader genom att även förbeställa både dagspass/veckopass innan avresa. Beställningen aktiveras först när du kommer innanför de tillresta landets gränser och kan göras i god tid upp till två veckor innan avresa. Läs gärna vårt produktblad med info om priser och zoner nedan.