IT

IT ska vara både kul och enkelt.

Våra tjänster är skapade utifrån mottot att IT ska vara både kul och enkelt. Genom att använda våra tjänster sparar du inte bara tid och pengar, du effektiviserar också arbetsinsatsen och ökar din verksamhets flexibilitet.

Office 365

Med Microsoft Office 365 kan du och dina medarbetare gå online och koppla upp
er mot molnet oavsett var ni befinner er. Allt som behövs är uppkoppling. E-post, Officepaketet och allt som ligger i molnet finns tillgängligt online – på alla enheter. Kontakta oss så hjälper vi dig att investera i rätt lösningar, installera dem och komma igång.

Pris från 49kr

Per användare och månad 

Jag vill veta mer

Hosting

Låt våra hårdvaror köra dina mjukvaror! Hos oss är det enkelt att samla dina system och digitala tjänster i snabba, säkra och kylda servrar – alltid till ett förmånligt pris. Allt samlas under ett och samma tak, och kommer på en och samma faktura.

Pris från 1295kr/mån

Ta hand om mina mjukvaror

Fjärrskrivbord

Med vårt fjärrskrivbord kan du smidigt och enkelt koppla upp dig mot molnet, och mot alla övriga tjänster och system som ligger där. På så sätt kan du och dina kollegor arbeta mer integrerat, och alltid ha full åtkomst till era filer och dokument.

Pris från 399kr/användare

Koppla upp mig

Varför ska du välja Tacerto IT?

Tillgänglig oavsett plats

Allt som behövs är uppkoppling. Oavsett vart du befinner dig kan du dela filer, dokument och kalendrar med dina med- arbetare – för ett tätare. mer effektivt och bättre samarbete.

Kostnadseffektivt

Många tjänster, men bara en faktura. Med Tacerto IT kan du vara säker på att fakturorna hamnar rätt och att dina system drivs oavbrutet.

Våra hårdvaror köra dina mjukvaror

Hos oss kan du samla dina system och digitala tjänster i våra snabba, säkra och kylda servrar. Så varför inte samla all din IT hos en och samma leverantör? Vi på Tacerto tar gärna hand om dig, dina tjänster och din drift. Lugnt och tryggt.

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå… 
…men vi bjuder dig gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Adress:

Almåsvägen 2A, 45175 Uddevalla

Tel:

0522-441 100

Följ oss