Telefoni

Precis som det låter
– ett helt vanligt företagsabonnemang

Anpassa telefonin till ditt företag – inte tvärtom. Tacertos telefonilösningar öppnar upp för ett mer integrerat arbetssätt, såväl internt som mot dina kunder. Effektivare processer, tydligare kommunikation och bättre service, helt enkelt.

1

Ingen bindningstid

Vill du testa våra prisvärda mobilabonnemang, helt utan bindningstid? Om du inte är nöjd så hjälper vi dig att byta tillbaka till din gamla operatör. Inget att förlora, allt att vinna, med andra ord. Snabb och personlig service och alla abonnemang samlade på en och samma faktura.

2

Surfa hur du vill

Vill du ha extra surfmängd under semestern, men skala ner den om ett par veckor? Inga problem. Vi vet att behov förändras, därför låter vi dig som kund fritt ändra funktioner i ditt abonnemang när behovet uppstår.

3

Personlig support

Tillsammans med oss kan ni som företag växa och utvecklas. Vi anpassar våra tjänster efter era behov och önskemål, skalar upp eller ner och optimerar – vårt mål är att alltid vara tillgängliga, så att du som kund känner dig trygg och servad.

Vad väljer du?

Våra mobilabonnemang är framtagna för dig som vill ha kontroll över kostnaderna och maximera funktionaliteten på dina smarta enheter. Välj mellan 1 GB till 100 GB surf, och skala enkelt upp/ner din surfmängd från månad till månad – testa utan bindningstid.

Ett företagsabonnemang från Tacerto är precis om det låter – ett helt vanligt företagsabonnemang, där du ringer, surfar, skickar SMS och MMS. Det tecknas och betalas av ditt företag och du får ett nytt mobilnummer, eller så väljer du att använda ditt befintliga. 

Fast abonnemang

Pris från

149kr/mån

  • Ingen bindningstid
  • Välj mellan 1GB till 100GB surf
  • Alltid fria samtal, SMS och MMS
  • Samma pris inom alla EU-länder
Jag väljer FAST
Rörligt abonnemang

Pris från

69kr/mån

  • Ingen bindningstid
  • Betala bara för det du använder
  • Pris fr. 0,19kr/min
jag väljer rörligt

Behöver du ny telefon? Vi fixar det också.

Vi säljer smart phones tillsammans med våra abonnemang från varumärken så som apple, samsung, sony – allt från de senaste modellerna till de lite enklare för dig som inte nyttjar alla funktioner. Vi fixar den perfekta telefonen för just ditt behov. Allt på en och samma faktura.

Pris från 399kr/mån

Inklusive smart phone och abonnemang.

Vi använder Telenors mobilnät

Vi använder Telenors nät för våra abonnemang. Telenors mobilnät täcker 99,9 procent av Sveriges befolkning och 90 procent av landets yta. Det innebär att du får det bästa av deras stabila täckning, men med vår prisvärda paketering, service och support. Win-Win.

Vill du veta mer om Telenors mobilnät?

Ska du ut och resa?

Slipp onödiga överraskningar! Nu kan du köpa både dygns- och veckopass med data när du reser utomlands och minimera risken att åka dit på höga roamingkostnader. Nu kan du enkelt förbeställa din data innan avresa och när du kommer innaför  de tillresta landets gränser aktiveras din data. Läs gärna vårt produktblad med info om priser och zoner nedan.

Hör av dig så snackar vi!

Vi hasar inte runt kaffemaskinen och låter timmarna gå…
…men vi bjuder dig gärna på en kopp och berättar mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakt

Adress:

Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla

Tel:

0522-441 100

Följ oss